Skyltar – för företag som vill synas i Uppsala

Skyltar kan vara ett billigt sätt för företag i Uppsala att öka sin synlighet. En skylt på fasaden utanför kontoret kan vara lika effektiv som en reklamkampanj.

Att köpa annonsplats på centrala fasader och ljusskyltar kan kosta skjortan. Med det i åtanke kan det vara klokt att tänka över de möjligheter för ökad synlighet som redan finns i företaget. Vilka tillgångar har ni vad gäller lokaler och markytor? Om ni till exempel har kontorslokaler har ni rimligen också tillgång till den tillhörande fasaden.

Det kan absolut vara värt att kontakta fastighetsägaren för att undersöka möjligheten att få sätta upp en skylt, gärna i lite större storlek. En skylt på ytterväggarna till era lokaler fyller nämligen exakt samma funktion som en hyrd reklamplats – till ett betydligt lägre pris. Det är dessutom en mer permanent lösning än tillfälliga kampanjer.

Skyltar ska vara unika och genomtänkta

När ni jämför olika leverantörer av skyltar i Uppsala för företag ska ni självklart ha i åtanke vilken typ av skylt ni är ute efter. Ni ska kunna anpassa utformningen och utseendet av skyltarna efter ert eget varumärke. Det är alltså ingen standardskylt som ska beställas, utan en skräddarsydd skylt med bra design och kvalitet.

Fundera också på om ni endast vill ha ert företags logotyp på skylten, eller om ni vill arbeta bredare. Slogans och liknande ska självklart vara kopplade till ert företags verksamhet över lång tid. Rådgör gärna med både marknadsföringsavdelningen och ledningsgruppen i arbetet med att ta fram er nya skylt.