Fasadskyltar gör att du syns i Stockholm

Den uppmärksamhet som snygga fasadskyltar skapar i Stockholm gör att ditt namn fastnar i de förbipasserandes medvetande. Skylten ger effektiv marknadsföring.

Vissa fasadskyltar blir ikoniska. Kanske kan du inte tävla med ljusskyltarna på Moulin Rouge i Paris, LED-skyltarna på Piccadilly Circus eller Welcome to Las Vegas. Men de vittnar alla om fasadskyltarnas genomslagskraft. Du behöver inte ta upp tävlingen med de stora för att få uppmärksamhet och lämna ett bestående intryck på omgivningen.

Blinkande neon präglade 1950-talet och kan fortfarande ge ett uppskattat retrointryck. Den moderna LED-belysningen öppnar ändå upp för betydligt mycket fler möjligheter. När du använder en LED-skylt behöver du inte bekymra dig om att byta lampa, den blir inte varm och elräkningen håller sig nere.

Fasadskyltar berättar vad som döljer sig bakom väggar och fönster

Anonyma byggnader ser livlösa och tråkiga ut. Har du en verksamhet i en byggnad ger därför en välplacerad fasadskylt identitet och liv åt byggnaden. Då växer ditt varumärke och blir en del av stadsbilden. Kanske blir den ett riktmärke och en träffpunkt. Då hamnar ditt namn på mångas läppar och cementerar varumärkets betydelse ytterligare.

Går du i tankar om att sätta upp en fasadskylt är det dessutom lätt att få hjälp. Företag som arbetar med fasadskyltar i Stockholm har stor erfarenhet av hur en skylt bäst kommer till sin rätt. Med ditt namn, logo och färgval som utgångspunkt kommer ni tillsammans fram till en lösning. Du får råd om design, material, storlek och placering. När skylten är klar monteras den på utvald plats.

Vill du läsa mer om fasadskyltar, gå till denna sida: https://www.fasadskyltarstockholm.se/