Redovisningsbyrå för dig med enskild firma i Stockholm

En redovisningsbyrå i Stockholm kan göra livet betydligt enklare för en företagare med enskild firma. Alla papper måste vara i ordning med full koll. Året runt.

Vet du vad kontering är för något? Inte? Det är du inte ensam om, inte ens bland dina företagarkollegor. Det är nämligen lite mycket begärt att man ska hålla koll på alla bokföringstermer, när man egentligen har en helt annan verksamhet att driva. Ändå är det precis det du måste ha om du har tänkt sköta din egen bokföring: stenkoll.

Om du driver ditt företag som AB är detta egentligen inte så mycket att prata om. Då finns det plikt på att lämna över åtminstone delar av företagets ekonomiska redovisning till en auktoriserad revisor. Men enskilda firmor kan sköta hela klabbet själva, om de så vill. Men det är inte alltid helt lyckat.

Redovisningsbyrå håller koll på kvitton och kontering

En redovisningsbyrå i Stockholm kan göra så mycket för att underlätta livet för dig som är småföretagare med enskild firma. Särskilt runt januari–februari när hela förra årets bokföring ska vara på plats och du fortfarande har alla dina kvitton osorterade i en skokartong. Det är lätt hänt att ekonomin blir lite hur som helst i en enskild firma.

Det är inte så konstigt, eftersom en enskild firma består av en person som bara har en viss mängd tid på dygnet att ägna åt företagandet och arbetet. Men denna person är dessutom personligt ansvarig för att alla papper är i ordning, och borde med andra ord verkligen överväga att lämna över redovisningen till en redovisningsbyrå för att vara säker på att allt blir rätt.

Läs mer om en redovisningsbyrå, fortsätt till denna sida: redovisningsbyrån.nu

Publicerat den
Kategoriserat som Ekonomi